torsdag 9 december 2010

Kyckling Drivs Steadicam visar fjäderfä har en framtid i Hollywood (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/chicken-powered-steadicam-proves-poultry-has-a-future-in-hollywo/:
Kyckling Drivs Steadicam visar fjäderfä har en framtid i Hollywood (video)
Om du har valt att använda en fullfjädrad Steadicam i din nästa indie storsäljande du är bäst att du har budgeten - de kan köras uppåt på $ 45.000. Visst, det finns billigare alternativ där ute, en del mer sofistikerade än andra , men ingen är så fantastiskt som detta. Det är Chicken Powered Steadicam från Pennywhistle Productions och det är helt enkelt en kyckling med en kamera på huvudet, med hjälp av fågelns stabiliserande vestibulo-okulära reflexen. I videon, inbäddad för din njutning nedan kan du se att version 1.0 inte gick så bra. Så, vår intrepid Barnyard filmfotograf snabbt förskott till version 2.0 - "en mycket större tupp." Medan videon är låg effekten är faktiskt ganska bra gjort, men det är slut som verkligen gör det alla samlas. Bara titta på videon, vi kommer inte förstöra överraskningen.

Fortsätt läsa Kyckling Drivs Steadicam visar fjäderfä har en framtid i Hollywood (video)

Kyckling Drivs Steadicam visar fjäderfä har en framtid i Hollywood (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december 2010 07:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | källa destinws2 (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar