onsdag 15 december 2010

Broadcom meddelar dual-core processor BCM2157, lovar avancerade funktioner för billiga Android-telefoner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/broadcom-announces-dual-core-bcm2157-processor-for-android-phone/:
Som ni kanske har hört är 2011 ser ut att bli ett stort år för dual-core smartphones , och det verkar som du officiellt kan nu räkna Broadcom in på lagen. Det är bara tillkännagav sin nya dual-core BCM2157 plattform som ger både HSDPA modem uppkoppling och applikationer behandling med tillstånd av vissa dual-core, 500MHz ARM11-processorer. Plattformen som helhet är också utformad för att stödja funktioner som HVGA multitouch skärmar, 5-megapixel kameror och mobila hotspots, bland annat normalpriset - som alla är speciellt anpassade för Android-enheter. Som uppenbarligen inte placera processorn i high-end av dual-core spektrum, men Broadcom säger att det ger företag möjlighet att "leverera high-end smartphone funktioner på mer prisvärd 3G Android telefoner," och det är säkert ett mål som vi kan alla komma på efterkälken. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Broadcom meddelar dual-core processor BCM2157, lovar avancerade funktioner för billiga Android-telefoner

Broadcom meddelar dual-core processor BCM2157, lovar avancerade funktioner för billiga Android-telefoner som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 18:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Broadcom | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar