onsdag 15 december 2010

Gmail kan nu återställa borttagna kontakter, kan fortfarande inte laga trasiga vänskapsband

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/gmail-can-now-restore-deleted-contacts-still-cant-mend-broken/:
Så vad händer om Google vet och kommer ihåg alla våra uppgifter, minst det vänder sånt till något användbart. Den senaste tillbehöret till sitt Gmail -klienten är en snygg Kontakter restaurering alternativ, som kan spola tillbaka dig tillbaka till maximalt 30 dagar sedan, erbjuder en chans att återhämta sig obetänksamt utgå e-postadresser eller för att avhjälpa en oförnuftig synk med någon av dina andra kontakt -hålla tjänster. Som par för kursen med Gmail, det är ett snyggt och till synes mindre förbättring som förmodligen kommer att hålla användare från att lämna den för grönare betesmarker på lång sikt när de blir vana vid dess säkerhet. Hur Google gillar det.

Gmail kan nu återställa borttagna kontakter, kan fortfarande inte laga trasiga vänskapsband som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 02:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den officiella Gmail-bloggen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar