onsdag 15 december 2010

DirecTV undersökning antyder NFL söndag Ticket på Apple TV, Boxee och Roku spelare?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/directv-survey-hints-at-nfl-sunday-ticket-on-apple-tv-boxee-and/:
Marknadsundersökningar undersökningar har visat en bra källa för yet-to-be-meddelas information i det förflutna och en nyligen en av DirecTV kan vara ett gott tecken för dem som föredrar sina NFL söndag biljett via internet i stället för satellit. Enligt en tipsaren, vissa av frågorna frågar om potentiella prissättning inställningar anges den digitala versionen skulle vara tillgängligt via närvarande stöds enheter inklusive internetanslutna Blu-ray spelare & TV, "spelmaskiner", Apple TV, Roku och Boxee. En annan ny rynka är en $ 19,99 per helg prisplan för streaming NFL söndag Ticket tillgång bland andra alternativ. För närvarande Ticket strömmar söndagen i HD till PC och en uppsjö av mobila plattformar ( även utan DirecTV's tv-tjänst ), men det är möjligt att vi kunde se att lista expandera till flera om inte alla anslutna TV i en snar framtid - förutsatt att det här är T bara luftslott drömmer förstås. NBA, NHL och MLB spelar redan boll med några men inte alla av strömmande set-top-boxar, om NFL följer dem genom att lägga till suppleant visningsalternativ - får en ny arbetskraft affären är nådd och vi faktiskt ser fotboll som spelas i slutet av 2011 - skulle det göra det mer sannolikt att prenumerera?

[Tack, Anonym]

Fortsätt läsa DirecTV undersökning antyder NFL söndag Ticket på Apple TV, Boxee och Roku spelare?

DirecTV undersökning antyder NFL söndag Ticket på Apple TV, Boxee och Roku spelare? ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 08:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar