onsdag 15 december 2010

SNK fortsätter att kittla retro spelare, släpper Neo Geo gamepad för PS3

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Oh man, som om de har 10 Neo Geo klassiker slår PS3 och PSP komplett med online multiplayer var inte söt nog, nu SNK gör ett bättre genom att släppa en uppdaterad version av den klassiska Neo Geo gamepad. Visst, är det inte så magestic som jätten, klumpig Arcade Stick som kom i ett par med 650 $ Neo Geo Gold System. Skulle emellertid systemets gamepad (släpptes med Neo Geo CD) går vidare till att bli ännu mer populär tack vare dess mycket lägre pris och nya flytande 8-vägs D-pad. Det åvilar återföds (igen) för PS3 med USB-anslutning tillägg av en PS-knappen i mitten, vilket innebär att du även kan använda den för att dra upp XMB och hån dina vänner att gå med en King of Fighters match. Tyvärr är detta bara blir en release i Japan, där de säljer för 3.129 ¥ (ca $ 37), men Play-Asia kommer att importerar du en för $ 45. Litet pris för en sådan härlig sak.

SNK fortsätter att kittla retro spelare, släpper Neo Geo gamepad till PS3 publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 16:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Oh Gizmo! | källa SNK Playmore | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar