onsdag 15 december 2010

MetroPCS, får sitt LTE-nät till Boston, Sacramento, och New York City

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/metropcs-brings-its-lte-network-to-boston-sacramento-and-new-y/:
Regionala flygbolag MetroPCS tickar ytterligare tre kryssrutor i dag som det håller trycka sitt pågående LTE-nät utbyggnad, och de är stora länder: på toppen av Sacramento, har de lagt till Boston och ingen annan än New York City. Det gör den transportör andra att lansera LTE i The Big Apple - Verizon redan finns där - men du kan inte ta ifrån det faktum att MetroPCS slå de stora grabbarna med deras första live kommersiella marknader med flera månader. När det gäller hårdvara, är det samma som vanligt: Samsung Craft dumbphone är ditt enda alternativ, vilket innebär att om du är ute efter att flamma på din bärbara dator med en next-gen USB-minne, du är fortfarande kommer att behöva gå till Verizon ändå. Följ paus för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa MetroPCS, får sitt LTE-nät till Boston, Sacramento, och New York City

MetroPCS, får sitt LTE-nät till Boston, Sacramento, och New York City ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 00:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar