onsdag 15 december 2010

Doft Jet II får video demonstration, fortfarande ser ut som en fruktansvärd idé (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/fragrance-jet-ii-receives-video-demonstration-still-looks-like/:
Ah, de galna Keio University forskare försöker återskapa Smell-O-Vision , vill du veta vad de håller på med nuförtiden? De försöker fortfarande, naturligtvis, men nu har de tagit tillfället i akt att visa sin hårdvara - som utnyttjar grundläggande bläckstråleskrivare tech för att avfyra mycket korta skurar av doft - till Tech älskare i Japan samtidigt som justeringar och raffinera . I första hand syftar till att hjälpa vårdpersonal att bedöma en patients luktsinne , Fragrance Jet II har en hög grad av kontroll kornighet, som tillåter varierande både intensitet och varaktighet för en doft, som i sin tur kan ge en mycket exakt mätning av ges en personens lukt skärpa. En mobil prototyp har också travade ut (bilden ovan), antyder möjligheten att så småningom krymper dessa moduler för att passa in mobiltelefoner och därmed leder oss till en fantastisk framtid anpassningsbara "inkommande samtal dofter." Awesome faktiskt. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Fragrance Jet II får video demonstration, fortfarande ser ut som en fruktansvärd idé (video)

Doft Jet II får video demonstration, fortfarande ser ut som en fruktansvärd idé (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 06:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar