onsdag 15 december 2010

US Army Ansluta soldater till digitala applikationer program sätta smartphones i soldaternas händer denna februari

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/14/us-army-connecting-soldiers-to-digital-applications-programs-put/:
Tidigare i år lade DARPA ut RFIs med ett öga på att utveckla militära applikationer och en App Store för IOS och Android , och nu den amerikanska arméns Ansluta soldater till digitala applikationer (CSDA) Programmet kommer att telefoner, nätutrustning, och annan utrustning, inklusive tabletter , e-läsare, och projektorer pico i händerna på den första armén Brigad i februari. Dessutom planerar armén att börja utfärda Common Access Card (ID-kort som används för att logga in på DoD datorer och nätverk) läsare för iPhone i januari och för Android i april. Enligt Rickey Smith för armén integrationsmöjligheter Center, "Vi är inte gift med en specifik del av maskinvaran. Vi är öppna för att använda Palm Trios, Android, iPhone eller vad finns där ute." Men vi måste erkänna - vi har uppmuntrats av att den här gången du inte har nämnt Celio's Investeringsrelationer .

US Army Ansluta soldater till digitala applikationer program sätta smartphones i soldaternas händer i februari ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 14 Dec 2010 20:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USA Today | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar