onsdag 15 december 2010

Unreal Engine 3 dev kit lägga IOS stöd i morgon, Infinity Blade kloner fredag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/unreal-engine-3-dev-kit-adding-ios-support-tomorrow-infinity-bl/:
Den Unreal Engine 3 har redan gjort ett ganska spektakulär debut på Ios med Epic Games egna Infinity Blade , men bolagets bestämde det är dags att äntligen sluta retas och ge oss programvaran för att verkligen leka med den. Morgondagens planerade uppdateringen av UDK kommer att leverera IOS stöd, vilket innebär att alla de tjusiga verktyg som hjälpte till att göra Infinity Blade sådan bländande vacker spelet kommer att vara till hands bör du vara kreativ känsla. Licensiering för motorn är gratis för test och icke-kommersiellt bruk, men du måste betala $ 99, när du vill sälja något du producerar med det, att följas av ett 25 procent bit av dina inkomster utöver $ 5.000, naturligtvis är Apples 30 procent skära oavsett kvar. Det kanske inte låter som den bästa affärsplanen i världen, men anser att Infinity Blade beräknas ha plågats upp över $ 1,5 miljoner i omsättning redan - vi är säker på att det kommer att bli tillräckligt byta kvar för glass även efter Epic och Apple har fått sin del.

Unreal Engine 3 dev kit lägga IOS stöd i morgon, Infinity Blade kloner fredag publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 10:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW , Joystiq | källa Wall Street Journal , @ MarkRein (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar