onsdag 15 december 2010

Engadget för IPAD nu tillgänglig!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/engadget-for-ipad-now-available/:
Älskar du Engadget? Älskar du din IPAD? Har du längtat efter en dag när de två skulle äntligen vara tillsammans? Gissa vad? Den dagen har kommit. Ja, det är sant, är det Engadget IPAD app nu bor i App Store och väntar på installation på varenda IPAD i tillvaron. Precis som våra tidigare IOS apps, får du massor av bra funktioner på webbplatsen formaterade perfekt för mobila enheter, men vi tror att vi har tagit saker mycket längre på Apples tablett, vilket ger massor av nya surfa, läsa och förberedande alternativ som bör hålla dig hänförd även om hemska saker som en kärnvapenattack eller zombie invasion börjar hända.

Alla dina nyheter behandlingen, podcasting-musik, video-tittande, kommentar-posta, Engadget-tippning fantasier håller på att bli verklighet, och ansökan stöder delning via Twitter, Tumblr, Facebook och e-post, samtidigt tillåter dig att spara artiklar till IPAD (i-app), Instapaper, läsa det senare och Evernote. Uppriktigt sagt, det är häftigt. IOS 4-kompatibel app finns just nu i App Store, så vänta inte en sekund till ... hämtar den!

Och innan du frågar - ja, finns uppdateringar kommer för alla våra andra program också, bland annat en ny iPhone app med IOS 4-stöd en BlackBerry uppdatering med OS 6 stöd, och för alla er Windows Phone fans ... en WP7 app för din nya telefon!

Engadget för IPAD nu tillgänglig! ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa App Store | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar