onsdag 15 december 2010

Windows Phone 7 sägs vara att få större "Mango" uppdatering i augusti eller september

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/windows-phone-7-said-to-be-getting-major-mango-update-in-augus/:
Vi hade redan hört att Windows Phone 7 är inställd på att få en uppdatering av något slag i början av nästa år - möjligen sammanfaller med Mobile World Congress i februari - men ZD Net's Mary Jo Foley rapporterar nu att en ännu större uppdatering kan vara följande i augusti eller september. Enligt henne källor, är uppdateringen kodnamnet "Mango", och det kommer i praktiken uppgå till Windows Phone 7.5, som hon säger även kan vara det verkliga namnet när det släpps. Vid denna uppdatering kommer tydligen att Silverlight runtime och HTML5 stöd till OS, tillsammans med Far Eastern språkstöd och vissa andra ospecificerade funktioner. Det kommer förmodligen också den viktigaste uppdateringen tills Windows Phone 8, som Foley säger är kodnamnet "Apollo", och är på väg för en release i slutet av 2012.

[Tack, John]

Windows Phone 7 sägs vara att få större "Mango" uppdatering i augusti eller september ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileTechWorld | källa ZD Net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar