onsdag 15 december 2010

Swiftkey Android tangentbord går HD, lägger nya tungor och förbättrad språk prediktion

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/swiftkey-android-keyboard-goes-hd-adds-new-tongues-and-improved/:
Även den mest lojala Android användaren är bunden till kvetch om stock tangentbordet någon gång eller annat sätt och samtidigt Swype har definitivt tog tag i hjärtat på en hel del Froyo användare, förblir Swiftkey vårt tredje part tangentbord val. Efter flyr beta bara några månader sedan, har TouchType avslöjad bara en "HD" bygga som är konstruerad för att klara många av de högre upplösning displayer som används på dagens gigantiska Android-telefoner. Dessutom gissar vi att detta gjordes för att se lite bättre på enheter som Galaxy Tab , och det finns ingen förneka att den nya designen elementen är ett verkligt steg framåt. Bortsett från makeover är ca vinner även fem nya språk (brasiliansk portugisiska, tjeckiska, danska, norska och polska), bättre språk förutsägelse kvalitet och en ny amerikansk layout som nixes accenttecken. För dem som har ännu inte prova det, kan den senaste versionen ska testas för en full 31 dagar, varefter du kommer att tvingas till ponying upp $ 3,99 för real-deal. Hit källan länkarna nedan (eller QR-koden som visas här) för att ge det en chans.

Fortsätt läsa Swiftkey Android tangentbord går HD, lägger nya tungor och förbättrad språk prediktion

Swiftkey Android tangentbord går HD, lägger nya tungor och förbättrad språk förutsägelse ursprungligen visades på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 00:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Swiftkey (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar