onsdag 15 december 2010

Google TV får en större uppdatering med nya Netflix, lös Dual View, Android avlägsna app stöd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/google-tv-gets-a-major-update-with-new-netflix-movable-dual-vie/:
Den första uppdateringen för Google TV -plattform sedan dess release finns nu tillgänglig på Logitech och Sony-enheter, och tar stora steg mot att avhjälpa problem vi pekade på i vår recension . Den föråldrade Netflix app är nu idrottsliga ett nytt HTML5 baserat användargränssnitt som liknar den som syns på PlayStation 3 , medan Dual View har riktat en av våra största klagomål genom att användarna kan flytta och ändra storlek på videofönstret efter behag. annan stor uppgradering finns stöd för Android avlägsna app anländer i dag och iPhone avlägsen app som är "kommer snart." Den sista stora uppdateringen ska uppskattas av Kevin Bacon stalkers entusiaster med en ny info sida för filmer som drar in massor av relevant information och tillgänglighet på nätet och från listor på en enda sida. Våra Sony Google TV hade 218 MB uppdatering hämtas och redo att installera när vi vände på den och även lovat några andra uppdateringar ovanpå Vi kommer tillbaka om en stund för att se hur saker och ting fungerar, kika uppdaterade Dual View och en video av den nya fjärrkontrollen app efter rasten.

Fortsätt läsa Google TV får en större uppdatering med nya Netflix, lös Dual View, Android avlägsna app stöd

Google TV får en större uppdatering med nya Netflix, lös Dual View, Android avlägsna app stöd publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 11:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Den nya TV republiken | källa Officiell Google TV Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar