onsdag 15 december 2010

Misa Digitals trådlösa, Kitara går upp för pre-order: $ 849 för en verkligt unik musikinstrument

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/misa-digitals-stringless-kitara-goes-up-for-pre-order-849-for/:
Kom ihåg Misa Digital Guitar ? Tja, det kallas Kitara nu, det fattas ett nytt slicka av färg, och det är redo att förbeställas nu för ett April leverans. Den Kitara gör gammaldags strängar och har du knäppa med på en multitouch skärm istället befolka greppbrädan med en litania av knappar som ändrar fonetiska output från din digital ingång. Den har en inbyggd synt, men den verkliga magin händer när du ansluter den till din egen ljudutrustning och börja experimentera. I grunden är det som Kinect av elektronisk musik - bara behöver ett par uppfinningsrika själar att utnyttja sin potential på rätt sätt. De behöver fett plånböcker också, märk väl, som att vrida denna uppfinning till en gångbar produkt har inneburit ett högt $ 849 utropspris i USA. Se en video demo och hela Kitara pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Misa Digitals trådlösa, Kitara går upp för pre-order: $ 849 för en verkligt unik musikinstrument

Misa Digitals trådlösa, Kitara går upp för pre-order: $ 849 för en verkligt unik musikinstrument publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 04:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Misa Digital | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar