onsdag 15 december 2010

PrimeSense s OpenNI ger den bästa Kinect drivrutiner ännu, från någon som vet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/15/primesenses-openni-provides-the-best-kinect-drivers-yet-from-s/:
Vi har varit så insvept i Kinect hackar nyligen att vi faktiskt missat en Kinect icke-hacka som uppstod förra veckan. PrimeSense, som byggde den ursprungliga Project Natal referens hårdvara för Microsoft , har släppt sin egen öppna drivrutiner för Kinect. PrimeSense arbetar med Willow Garage (mest känd för sin öppna källkod ROS robot operativsystem ) och Side-Kick (en motion gaming start) genom en ny organisation OpenNI det inrättas och trion kommer att kombinera sina befogenheter för gott. Den OpenNI ram kommer att omfatta låg nivå hårdvarustöd (drivrutiner för faktiska kameror och andra sensorer) och hög nivå visuell spårning (vända din kropp till en 3D-avatar som sparkar röv i en virtuell värld). Detta bör vara en välsignelse till en redan sjudande Kinect hacking samhället, och om videon ovan är en indikation, är vi inte långt från Kinect-nivå interaktion och gameplay på vår ödmjuk datorer.

[Tack till alla som skickat detta i]

PrimeSense s OpenNI ger den bästa Kinect drivrutiner ännu, från någon som vet ursprungligen fanns på Engadget på Wed, 15 Dec 2010 13:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar