måndag 1 augusti 2011

Bedphones sätta låtar i öronen, brukar komma mellan dig och din kudde

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/bedphones-put-tunes-in-your-ears-wont-come-between-you-and-your/:
Bedphones
Det finns två typer av människor här i världen - de som behöver absolut tystnad för att sova, och de som behöver bakgrundsljud att bära dem till sömnig mark. Tyvärr, när dessa människor delar ett rum eller, ännu värre, en säng, kan krig bli följden. Sova med ett par hörlurar på är i bästa fall obekväm. Det är, om du inte råkar äga ett par Bedphones - eller så dess skapare Eric Dubs påståenden. Dessa öronkrok stil knoppar är extremt tunna och hålls på plats med en längd av formbar minne tråd. Det finns även en Bedphones app som kan stänga av skärmen på din Android-telefon till en gigantisk play / pause-knapp, sakta sänka volymen som en timer räknar ner eller stängas av helt när du somnar (som bestäms av hur mycket du rör dig) i "smart-läget." Vi skulle inte förvänta denna lilla par telefoner för att producera den största ljud, men de är förmodligen mer än tillräckligt för ort iväg till en ljudbok eller podcast . De är tillgängliga vid källan länken för $ 30.

Bedphones sätta låtar i öronen, brukar komma mellan dig och din kudde ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 augusti 2011 09:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bedphones | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar