måndag 1 augusti 2011

WD: s 9,5 mm Scorpio Blue 1TB bärbar hårddisk blir riktmärke

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/31/wds-9-5mm-scorpio-blue-1tb-laptop-hard-drive-gets-benchmarked/:
Dessa dagar är det svårt att skaka lusten att pop En Solid State Drive i din nästa bärbara dator, men även om du är ned med tappa nödvändiga mynt, kan den restriktiva kapacitet val gör det nästan omöjligt för pack råttor att bita. För dem passar rakt in i den kategorin, det finns Western Digital nyaste bärbara enhet: den 9,5 1TB Scorpio Blue . Det är en av de första i denna formfaktor (läs: den som glider in i de flesta allt mindre än en Clevo) att träffa 1TB milstolpe, och på bara $ 99, är det en veritabel fynd. Benchmarking gurus över på Hot Hardware kastade den genom den vanliga gatlopp tester, gropfrätning den mot en 500GB Scorpio Black och en 640GB Seagate Momentus. Som du skulle förmodligen förväntar bested 1TB spinner tävlingen i SiSoftware, ATTO och CrystalDiskMark tester, dock inte av en enorm marginal. Fortfarande, med prestanda upp ett snäpp samtidigt som stoltserar med en hel terabyte utrymme gör det något av en no-brainer för kapacitet freaks, och du kan slå källa för en störtflod av diagram bevisa så mycket.

WD: s 9,5 mm Scorpio Blue 1TB bärbar hårddisk blir jämföras ursprungligen visades på Engadget på Sun, 31 Jul 2011 21:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hot Hardware | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar