måndag 1 augusti 2011

Få din Störa Startup Battlefield Applications in nu

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-QZyUKosAwY/:

Det är dags att ta TechCrunch Störa tillbaka hem till San Francisco . Vi är emot ansökningar för startups att lansera på Störa start Battlefield fram till midnatt ikväll. Ansökan om start Battlefield kan lämnas här.

Har din start vad som krävs för att bli nästa Getaround , Qwiki eller Soluto och gör det genom domarna gatlopp att göra anspråk på högsta vinsten på $ 50.000, den "Störa Cup" och utmärkelser i mängden? Om du tror det, se till att du tillämpar .

Störa är det premiär start lanseringen tävling där den mest lovande grundare och entreprenörer vie att starta sina företag på teknik största scen framför All-Star domare. Vi kommer att ha några av de mest inflytelserika innovatörer, änglar och VCS döma inför en publik på 2.000 investerare, tekniker och trycker på.

Ansökningarna kommer att vara öppen fram till midnatt PT ikväll.. Ansökningarna har granskats enligt ett rullande schema, så du får din i nu. En video kommer att krävas som en del i ansökningsprocessen. Vi kommer inte att acceptera några videoklipp mer än 5 minuter och de bör inte överskrida 50 MB. I videon ska du visa oss den produkten, dess viktiga funktioner, och vad som gör det annorlunda. Om valt, kan vi använda delar av inlämnade videor under Startup Battlefield konkurrensen på Störa SF. De sökande förväntas också bifoga en fil med upp till 5 power point slides sammanfatta och förstärka tillämpningen. Oroa dig inte-alla inlagor är konfidentiella.

För att kunna konkurrera i Autostart Battlefield kommer företräde ges till Stealth nystartade som kommer att lansera för första gången för allmänheten och pressen på Störa SF. Alla nystartade måste leva för färre än tre månader vid tidpunkten för ansökan lämnas in. Tävlingen kommer att äga rum i San Francisco, men företag från hela världen är välkomna att komma in och vi starkt uppmuntra dem att göra det. Företag som redan har presenteras vid andra offentliga lanseringen jämnar är inte stödberättigande.

Var noga med att läsa igenom alla regler och ta en titt på finalisterna från New York innan du skickar .

Störa SF kommer att ligga på 12-14 September, föregångna av våra enormt populära hackathon den 10-11 september.

Ett stort tack till alla våra sponsorer som gjorde TechCrunch Störa NYC möjligt:

KAYWEB Angels : en New York City baserat ängel investering grupp med en twist, vilket ger utvecklingstjänster och mentorskap till webb och mobil startups i utbyte mot eget kapital.
Watchitoo : en samarbetsplattform som kan bäddas in på alla platser.
iSpeech : ger utvecklare fri tillgång till mänsklig kvalitet taligenkänning och text till tal.
Ambrose : ger en outsourcad personal, löner och förmåner lösningar.
Mashery : API hanteringsverktyg och strategiska tjänster hjälper företag kontakt med kunder och partners.
CreditLoan : ger ekonomiskt artiklar, grafik information, miniräknare och online-applikationer för dåliga krediter konsumenter utforska personliga lån, kreditkort och lån tjänster konsolidering.
3Scale Nätverk : API hantering

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar