måndag 1 augusti 2011

Trådlös snooping WASP drönare vet att du vill ha extra jalapenos, ingen skivad tomat

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/wireless-snooping-wasp-drone-knows-you-want-extra-jalapenos-no/:
Denna skräckinjagande grej har skapats av ett par amatör DEFCON-typer , som räknade med att någon självrespekt spionplan borde kunna efterlikna mobiltelefon torn. Och det är precis vad den trådlösa flygövervakning Platform gör - det trick AT & T och T-Mobile telefoner i anslutning till den, sedan vidaresända inkommande samtal via VoIP så att de inte släppa och samtidigt spela in alla samtal till 32 GB ombord lagring. Det kan även hantera lite WiFi-snooping på sidan, tack vare en Linux-baserad hacking verktyg och en 340 miljoner ord ordbok för att gissa lösenord. Vad mer, uppnår WASP tydligen allt detta utan att bryta ett enda FCC- reglering. Så, öh, det är bra då. Oh yeah, och vi inte vill ha något av det uppstoppade skorpa nonsens, hör du?

Trådlös snooping WASP drönare vet att du vill ha extra jalapenos, ingen skivad tomat ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 augusti 2011 05:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Digital Trends | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar