måndag 1 augusti 2011

PlayStation Vita i oktober, säger Blockbuster Storbritannien flygblad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/playstation-vita-out-in-october-says-blockbuster-uk-flyer/:
PlayStation Vita i oktober, säger Blockbuster Storbritannien reklamblad
Blockbuster kan ha haft sin del av problem här i staterna, men det betyder inte att den brittiska bror inte gör tillräckligt bra för att ha (och läcker) en stor-shot releasedatum eller två. Enligt ett flygblad svängde på Blockbuster logotyp och fornstora co.uk förlängningen kommer PlayStation Vita landa i Storbritannien den 28 oktober. Det är illavarslande nära Halloween - inte att vi föreslår någon är att ha pre-semester PSV boot-shakes, eller något - och flygblad föll släpper torg förutsägelse upp fint med Sonys "i slutet av 2011" lanseringen fönster. Som alltid föreslår vi att ta rykten och läckor som detta med en nypa salt - men med tanke på Sonys sinkable register över lösa läppar , skulle vi förstå en låg natriumhalt strategi. Hit pausen för att få en titt på Blockbuster brittiska flygblad - redo och väntar på din dom.

Fortsätt läsa PlayStation Vita i oktober, säger Blockbuster Storbritannien flygblad

PlayStation Vita i oktober, säger Blockbuster Storbritannien flygblad ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 augusti 2011 01:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa IGN | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar