måndag 1 augusti 2011

Kyocera Echo Gingerbread uppdatera föra WiFi ringer, NFC stöd?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/31/kyocera-echo-gingerbread-update-bringing-wifi-calling-nfc-suppo/:
Um, okej? Hot i hälarna på rykten om att Kyoceras Echo skulle se sin första stora Android uppdatering den 1 augusti, i flugor en uppdaterad sida över på bolagets egen hemsida med uppgifter om förestående förändringar. Om inte någon på Kyoceras dra en snabb en, verkar det som om det förestående Android 2.3.4 (Gingerbread) uppdatering kommer att föra en rent häpnadsväckande lista över nya funktioner, vilket gör en redan unik telefon som klarar ännu ovanligare bedrifter. Intresse väcktes? Vi berättade att uppdatera kommer att ge nypa-till-zooma stöd i webbläsare, galleri, kartor och Sprint Navigation, en förbättrad nedladdningar app och en uppgradering till den Swype 3,0 virtuell knappsats, med Tap Rättelse och horisontell ordvalet lista.

Men det är bara toppen av den ökända isberget - det verkliga kicker är tillägget av "internet-telefoni över WiFi" samt "en NFC-läsare för att interagera med affischer, annonser, produkter, etc." Du hörde rätt, WiFi ringa och en tidigare att nämnas NFC -chip! Från och med nu är den enda stora amerikanska flygbolaget att stödja WiFi ringer T-Mobile, och varken Sprint eller Kyocera har nämnt något hemlighetsfull Near Field Communications-modul till oss. Den lyckligaste av de tidiga bör se sin over-the-air uppdatering svinga igenom så snart en halvtimme, så se till att meddela oss om allt detta visar sig vara sant i kommentarer nedan. Naturligtvis kommer vi att titta för uppdateringen på vår egen uppsättning och uppdatera därefter.

[Tack, Brain_ReCall]

Kyocera Echo Gingerbread uppdatera föra WiFi ringer, NFC stöd? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 31 Jul 2011 23:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kyocera | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar