måndag 1 augusti 2011

Best Buy lanserar Insignia ansluten TV med DVR-mindre TiVo

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/best-buy-launches-insignia-connected-tvs-with-dvr-less-tivo/:
Rätt i tid , är Best Buy meddelade det är bra och redo att skickas två Insignia-märkt ansluten tv med TiVo är UI - minus hela DVR sak, alltså. De två 1080p-apparater, finns i 32 - och 42-tums smaker, landar månader efter återförsäljare sa att det var buddying upp med TiVo att låna sitt användargränssnitt - och bara det, det finns ingen indikation dessa kommer att spela fint med Premiere DVR och deras multiroom streaming vid lanseringen - för att söka innehåll och dessutom bara få igång lätt. Som man kan förvänta sig, kan folk perusing dessa uppsättningar titta på filmer från Netflix, CinemaNow och YouTube, liksom strömma från Pandora och Napster. Avrundning ut listan över program är Facebook, Twitter, Photobucket och Chumby , med mer framöver, säger Best Buy oss. Förutom den lätt tillgång till innehåll, är berättelsen här som UI leker fint med befintliga kabel-boxar, vilket gör installationen enkel även om den person som innehar fjärrkontrollen inte råkar ha ett långt serienummer till hands. Håll utkik efter 32-tums nummer för $ 499, med 42-incher hämta $ 699. Hitta hela PR och några b-rulle video efter pausen, tillsammans med en aning av hands-on bilder på vad som borde vara en alltför välbekant gränssnitt.

Fortsätt läsa Best Buy lanserar Insignia ansluten TV med DVR-mindre TiVo

Best Buy lanserar Insignia ansluten TV med DVR-mindre TiVo ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 augusti 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar