måndag 1 augusti 2011

PhoneGap 1,0 låter devs skriva applikationer för sex plattformar, WP7 inte ingår (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:
Hittills har Mobile App utvecklare följde ett ganska förutsägbart MO: utveckla för iOS först, Android andra, och alla andra efter det. Sedan förra året har många av er kod apor där ute varit att utnyttja Nitobi är PhoneGap , ett projekt som gör det lättare att pressa fram applikationer för nästan alla OS, alla på en gång. Det har varit att plocka upp ånga, med ca 40.000 nedladdningar per månad, 600 tusen totalt, och en stadig ström av donationer. Att alla kulminerade i helgen med lanseringen av PhoneGap 1,0. Som gör devs använda HTML, CSS och JavaScript för att skriva och distribuera applikationer för IOS, Android, Blackberry, webOS, Bada, och Symbian. Det är en lång lista faktiskt, men vi ser en uppenbar underlåtenhet: Windows Phone 7. Med tanke på att det är en produkt som är stolt över bekvämlighet och att vara heltäckande, det är en mäktig gapande hål i lineupen. Nu är det sant, Microsoft bara släppt Mango till utvecklare för en månad sedan, men Nitobi kunde åtminstone kastat in stödet till Nodo med löfte om att lägga till Mango senare. I vilket fall, låt oss anta bara det kommer att göra sin väg in i en framtida version. För nu, slog källan länken för att ladda ner det gratis och kolla in promo videon nedan för en ack så snabb överblick.

Fortsätt läsa PhoneGap 1,0 låter devs skriva applikationer för sex plattformar, WP7 inte ingår (video)

PhoneGap 1,0 låter devs skriva applikationer för sex plattformar, WP7 inte ingår (video) ursprungligen visades på Engadget på måndag, augusti 1, 2011 11:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TheNextWeb | källa PhoneGap | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar