måndag 1 augusti 2011

Påslagen: Desktop divergens

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/31/switched-on-desktop-divergence/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Switched On , en kolumn om konsumenternas teknik.

Förra veckan är påslagen diskuterade hur Lejonets uppsättning funktioner kan uppfattas olika av nya användare eller de som kommer från en iPad jämfört med dem som har använt Mac-datorer under en längre tid, medan ett tidigare Switched On diskuteras hur Microsoft förbereder sig för en liknande övergång i Windows 8. Både OS X Lion och Windows 8 försöker att blanda delar av en tablet UI med inslag av en stationär UI eller - att sätta det på ett annat sätt - ett finger-vänlig touch-gränssnitt med en mus-driven gränssnitt. Om Apple och Microsoft kunde vinka ett trollspö och magially har alla apps antar natten så de kunde lämna ett tangentbord och mus bakom, skulle de förmodligen. Eftersom de inte kan dock råder inkonsekvens.

Men medan OS X-iOS mashup som Lion utställningar är andelen av växtvärk är minskningen-off-effekt inte lika uttalad som det verkar blir det för Windows 8. De huvudsakliga orsakerna till detta är, för allt större betydelse, arv, hårdvara och Metro.

Fortsätt läsa påslagen: Desktop divergens

Påslagen: Desktop skillnad ursprungligen visades på Engadget på Sun, 31 Jul 2011 18:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar