måndag 1 augusti 2011

BigCommerce Höjer 15 miljoner dollar för att hjälpa återförsäljare Hantera e-handel

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mvD5vu3Iaes/:

BigCommerce , ett företag som erbjuder e-handel programvara för online-återförsäljare och handlare, har tagit upp 15 miljoner dollar i serie A finansiering från General Catalyst Partners.

Lanserades 2009, erbjuder BigCommerce en omfattande SaaS för återförsäljare och handlare att hantera e-handel på nätet. BigCommerce hjälper små företag makt någonting och allt som hör till en online skyltfönster från sökningen till lager till online betalningar till marknadsföring och SEO. Och priset för programvaran är överkomligt för små företag, med grundläggande planer börjar på $ 25 per månad.

Funktioner inkluderar flera kanaler detaljhandel, automatiserad e-postmarknadsföring, lagerstyrning, en online skyltfönster och mycket mer. Företaget, som har 20.000 kunder och är lönsamt, också lanserat ett program för handlarna att lista inventering på Facebook.

Bolaget har 200 miljoner dollar i totala transaktionerna via SaaS och är att lägga 1000 kunder per månad. Den nya medel skulle användas till att utöka företagets anställda i Sydney och Austin, Texas drift, försäljning och initiativ marknadsföring och mycket mer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar