måndag 1 augusti 2011

HTC Desire Gingerbread uppdatering tillgänglig, endast utanför USA och med en lång lista med förbehåll

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/htc-desire-gingerbread-update-available-but-you-have-to-really/:
Först och främst, om du äger den nordamerikanska varianten av den här handen är du ute på tur. Likaså är japanska, sydkoreanska och vissa tyska telefoner heller. Fortfarande här? Okej då, men du kanske inte gillar vad som kommer härnäst. Vi visste redan att antingen Sense UI eller någon förinstallerade program skulle rensas ut för att göra rum i Gingerbread huset, men nu verkar uppdateringen är så instabil att HTC bara är beredd att släppa det som en skiva via sin webbplats för utvecklare . Det innebär en fabriksåterställning av din enhet, en massa oro för SMS och MMS inte fungerar, och en kall disclaimer i händelse av saker som går fel. Ändå minst HTC gav (vissa av) oss valet. Besök källan länken nedan för medvetet kusliga instruktioner.

[Tack till alla som skickade detta i]

HTC Desire Gingerbread uppdatering tillgänglig, endast utanför USA och med en lång lista med förbehåll publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 1 aug 2011 06:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HTC (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar