fredag 2 september 2011

Airbnb lanserar Sublets, frestar tidiga med $ 200 Av Varje månads hyra

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hYV0UrgKHHY/:
subletsshot

Maj förra året, på TechCrunch Störa NYC, Airbnb grundarna Brian CHESKY meddelade att det skulle bli en ny kategori av hyror Snart: Sublets . Det har varit några månader sedan (lanseringen kan mycket väl ha blivit försenad som platsen arbetat med att rampa upp sina säkerhetsfunktioner efter ett stort bakslag i slutet av juli), men väntan är över - och den nya funktionen är noga med att spara en hel få huvudvärk.

Nu har Airbnb alltid varit inriktad på att hjälpa människor hyra ut sina lägenheter och hus, men historiskt tjänsten har allt om korttidsuthyrning. Visst, det är möjligt att boka längre vistelser, men de flesta vänder sig till platsen som ett alternativ till att boka ett hotellrum i en vecka, i motsats till att hyra ut en lägenhet för en månad eller tre. Med lanseringen av denna nya Sublets avsnitt, det förändras. Och, som någon som tillbringat alldeles för mycket tid skur genom Craigslist hyra ut listor över sommaren, kan jag bara säga detta: Jag önskar att de hade lanserats i tre månader sedan.

Så vad är annorlunda Sublets? Ur ett UI perspektiv finns det inte mycket som har förändrats, du kan fortfarande bläddra igenom listor, sortera dem efter pris och recensioner, med en karta rita ut var varje. Och som med den "normala" Airbnb hyror, kan du se recensioner för varje användare som lämnats av tidigare subletters. Allt detta är enorma förbättringar jämfört med ostrukturerade listor på Craiglist (och du kan betala med kreditkort, vilket är ett trevligt plus).

För att hjälpa kickstart den nya delen av webbplatsen är Airbnb frestande användare med en $ 200/month rabatt - men du måste agera snabbt, eftersom det slutar i en vecka.

Vi till och med hjälpa till att betala hyran, använd koden "SUBLETS" och vi kommer att betala $ 200 av din hyra varje månad för upp till 6 månader. Erbjudandet är bra fram till 8 september på vistelser längre än 28 dagar, så komma in där och bli en lokal på den plats du alltid har drömt om.



Företag:
AIRBNB
Startdatum:
2008/11/08
Finansiering:
$ 120M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar