fredag 2 september 2011

AT & T är villiga att göra eftergifter för att rädda T-Mobile fusionen källor säger

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/02/atandt-willing-to-make-concessions-to-save-t-mobile-merger-source/:
Nu när den amerikanska regeringen har flyttat för att blockera dess sammanslagning med T-Mobile, AT & T förbereder sig för en lång och potentiellt dyr juridisk strid med justitiedepartementet. Enligt Reuters är dock leverantören arbetar också på ett erbjudande om förlikning, i hopp om att kringgå rättssalen helt och hållet. Källor nära ärendet säger AT & T inom kort kommer att presentera sitt förslag till antitrust tillsynsmyndigheter, som är oroliga att bolagets köp av T-Mobile kan hindra konkurrens på marknaden. Detaljer om förslaget förblir vaga, men det kommer sannolikt även lovar att hålla T-Mobiles billig data och ringer planer, tillsammans med löften att sälja några av sina egna tillgångar. Men några insiders säger att transportören kan ha att sälja upp till 25 procent av T-Mobiles verksamhet i syfte att sätta tillsynsmyndigheternas sinnen till mods. AT & T har ännu inte kommentera rapporten, men en av Reuters källor hävdar att dess advokater är "ganska fastställt att de kan hitta en lösning, och de är ganska säkra på."

AT & T är villiga att göra eftergifter för att rädda T-Mobile sammanslagningen, säger källor ursprungligen visades på Engadget fre, 2 sep 2011 02:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar