fredag 2 september 2011

Eric Schmidt: Google Apps har 40M Användare; Lägga 5K företag per dag

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zVQzDeos-d4/:
Salesforce -1

Googles styrelseordförande och tidigare vd Eric Schmidt tog scenen i CRM jätte Salesforce: s årliga konferens Dreamforce i kväll. Salesforce grundare och vd Marc Benioff är att intervjua Schmidt. Googles ordförande började med att gratulera Salesforce hur de har lyckats bli ett företag som definierar modernt företag datorer, och att företaget har "bästa vision för hur företag ska organisera sig."

Schmidt förklarade att företagskunder nu kan få befogenhet med enklare lösningar och inte har tillgång ett komplicerat system, men saken är nyckelfärdiga. "Vi gick igenom en fas som är grundläggande uppkoppling, då har vi ett samband och publicering fas (tidiga delar av nätet), och nu har vi en anslutningsfasen", säger Schmidt.

Schmidt reminisced om hans dagar på Sun Microsystems och sedan på Novell, där han var VD. Naturligtvis efter Novell blev Schmidt VD för Google. "Jag gick till Google inte förstår mycket om Google, men jag gillade folket," sade han. »Livet är kort, arbeta med människor du gillar."

Den superstjärnor är dessa kreativa datavetare som kan få människor samman och arbeta för att bygga produkter. Han sade att företagen är mycket bättre att arbeta snabbare, "bara springa snabbare." Och han säger att det finns verktyg för samarbete för att hjälpa det.

Benioff säger att Google har rengjorts Microsofts klocka och frågade Schmidt vad han tycker om det. "Det är svårt för nya aktörer att flytta till nya, snabbare modell", förklarar han. I Microsofts fall kan företaget förnya sig inte är tillräckligt snabb. "Och vi hade den bästa datacenter på den tiden så vi kunde få de bästa talangerna," Schmidt förklarar.

Han inkopplad också Googles Productivity Suite, Google Apps, som han säger har 40 miljoner användare och 5000 företag ansluter sig per dag.

Android har 550 tusen telefoner aktiverad per dag, en siffra som fördubblats på fyra månader, säger Schmidt. Det finns en hunger efter en multi plattform, flera leverantörer mycket konkurrenskraftiga mobila plattform, säger han. Och det är Android.


Företag:
Salesforce
Startdatum:
13/4/1999
IPO:
23/6/2004, NYSE: crm

Salesf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar