fredag 2 september 2011

Starz slutar förnyelse förhandlingar med Netflix, kommer att dra filmer från strömmande i februari

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/starz-ends-renewal-negotiations-with-netflix-will-pull-movies-f/:
Starz har tydligen beslutat att det kan leva utan de hundratals miljoner dollar en förnyelse av dess innehåll licensavtal med Netflix var väntat att få och meddelade ett slut på förhandlingarna i dag. Enligt bolaget stan bloggen, bröt samtalen ner över Starz krav på att Netflix genomföra differentierad prissättning, och ladda kunder ännu mer för att få tillgång till dess innehåll. Det betyder att när nuvarande kontrakt löper ut den 28 februari 2012 kommer de alla att försvinna, inklusive ett antal av sina nyare utgåva flicks från Sony (redan dragit ) och Disney som Starz har exklusiva licenser och Starz innehåll som Camelot och Spartacus. För att göra saken värre, är allt detta att gå ner samma dag som ett pris vandring gör det dyrare att hålla både skivan och strömmande tjänster.

Medan Starz hävdar flytten är ett led i sin strategi att "skydda den premie karaktären av vårt varumärke genom att bevara en lämplig prissättning och paketering av våra exklusiva och mycket värdefullt innehåll" samt "utvärdera nya möjligheter", är Netflix talesman Steve Swasey citeras som säger det kan omdirigera Starz pengar till behandlar andra innehållsleverantörer för att "behålla eller förbättra de Netflix erfarenhet." Bortom Starz, i USA Netflix också har tillgång till nyare filmer från dess handlar Epix och några mindre distributörer som relativitetsteorin Media . Kontrollera Starz uttalande i sin helhet efter pausen, och låt oss veta om detta är att ändra ditt svar till gårdagens enkät fråga .

Fortsätt läsa Starz slutar förnyelse förhandlingar med Netflix, kommer att dra filmer från strömmande i februari

Starz slutar förnyelse förhandlingar med Netflix, kommer att dra filmer från strömmande i februari visades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 21:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Företag Town | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar