fredag 2 september 2011

PowerDVD Mobile för Android ger strömmande media till ditt Honeycomb tablet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/powerdvd-mobile-for-android-brings-streaming-media-to-your-honey/:
Heads up, PowerDVD fans, en ny strömmande lösning är i Android Market som är utformad speciellt för din Honeycomb-drivna tablet. Det är känt som PowerDVD Mobile för Android, men låt inte namnet lura dig, för smartphones behöver inte tillämpas. Programvaran tillåter användare att strömma media från PowerDVD på sin dator direkt till tablet, media aktie mellan tablets och media ström från tablet att DLNA -certifierade tv-apparater. Dessutom kommer användarna att hitta CyberLinks allt-i-ett mediaspelare som kombinerar stöd för video, foton och musik, tillsammans med förmågan att röra upp bilder och skapa bildspel. Om du är ute efter att hoppa ombord, säljer programvara för $ 20 i Android Market, även användare av PowerDVD 11 Ultra kan aktivera en fri version med en kod som är förutsatt i den stationära versionen av sin programvara. Som vanligt hittar du hela PR efter pausen.

Fortsätt läsa PowerDVD Mobile för Android ger strömmande media till ditt Honeycomb tablet

PowerDVD Mobile för Android ger strömmande media till ditt Honeycomb tablet ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 sep 2011 22:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CyberLink | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar