fredag 2 september 2011

Storbritannien planerar blanktecken mobilt internet år 2013, medan analog tv försiktigt gråter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Som om det inte fanns tillräckliga skäl att flytta till Storbritannien. Fri från de gräl som har envisa saker i USA, Ofcom har släppt planer på att göra Storbritannien det första landet i Europa att genomföra blanktecken mobilt internet. För den ovetande, vita rymden är den allmänna termen för oanvända men tilldelade spektrumet, i det här fallet är det frekvenser som normalt är reserverade för analoga tv. Blanktecken erbjuder markant ökad räckvidd, hastighet och signalerar att penetrera de områden där 3G rädsla att trampa . Det finns redan studier pågår för att försöka ansluta avlägsna skotska Isle of Bute och Ofcom siktar på att ha saker rullas ut nationellt av 2013. Britterna klamrar sig fast vid sina gamla skolan FM radio varnas, är Ofcom kommer efter dessa frekvenser nästa.

Fortsätt läsa Storbritannien planerar blanktecken mobilt internet år 2013, medan analog tv försiktigt gråter

Storbritannien planerar blanktecken mobilt internet år 2013, medan analog tv försiktigt gråter ursprungligen visades på Engadget fre, 2 september 2011 08:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink mocoNews | källa Ofcom | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar