fredag 2 september 2011

Wikileaks kablar belysa Apples kampen mot förfalskade bakverk

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/wikileaks-cables-shed-light-on-apples-battle-against-counterfei/:
Imitation kan vara den ärligaste formen av smicker, men om du är Rolex, Gucci eller Apple har du förmodligen inte är särskilt intresserad av att bli smickrad. På grund av Apples intensiv popularitet, en hel industri har uppstått som trivs på knackar utanför ikoniska varor Designad i Cupertino. Vi har sett många i vår tid, och även om det kan slå lite som om Apples gör absolut ingenting för att inskränka efterapa, bekräftar en ny Wikileaks släpp annat. Enligt ett elektroniskt meddelande från ambassaden i Peking daterad september 2008 började Apple att sätta tydliga och avsiktliga påtryckningar på Kina att agera mot företag som hade kopiera sina varor för ett par år tillbaka. Som det visar sig, slå ut knockoffs är inte precis högt på Kinas lista över statliga prioriteringar och framsteg om att stoppa KIRF extravaganza har varit trög i bästa fall. Hela historien är riktigt utmattande läsa, men det är värt djupdykning i om du är nyfiken - per vanligt kan du få utbildning i länkarna nedan.

Wikileaks kablar belysa Apples kampen mot förfalskade varor som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 september 2011 18:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MIC Gadget | källa Wikileaks | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar