fredag 2 september 2011

Bell prepping sitt LTE-nätverk, Samsung Galaxy S II LTE och Tab 8,9 erbjudas vid lanseringen?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/bell-prepping-its-lte-network-samsung-galaxy-s-ii-lte-and-tab-8/:
Vi har känt att Bells syftar till att göra hoppa till LTE i nästan tre år , men den kanadensiska transportören har hållit otroligt tyst om när eller hur det gick att hoppa. Om vi ​​ska tro en icke namngiven källa, kan denna tystnad snart komma till ett slut: förmodligen företaget kommer att lansera sitt 4G-nät "snart" och ryktas ha en telefon och en tablet förberedd för uppskjutning direkt. De misstänkta enheter? Ingen annan än Samsung Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9. Om detta händer någon gång i höst, skulle en sådan åtgärd sätta Bell i kör för att bli det andra flygbolaget i Kanada att anta nästa generations standard - Telus och Sasktel väntas uppgradera nästa år - vilket ger förespråkar val vissa underbara saker att se fram emot under de kommande tolv månaderna.

[Thanks, Doug]

Bell prepping sitt LTE-nätverk, Samsung Galaxy S II LTE och Tab 8,9 erbjudas vid lanseringen? ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 22:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TekTok | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar