fredag 2 september 2011

AT & T avbryter A-lista funktion för nya kunder, effektiv idag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/atandt-discontinues-a-list-feature-for-new-customers-effective-to/:
Nästan två år efter att AT & T introducerade sin A-lista med Rollover planer på att bli mer konkurrenskraftiga gentemot den lik av T-Mobile , Alltel och Verizon , har transportören beslutat att nix funktionen och med idag. Efter att ha fått skärmdumpar och ett läckt memorandum beskriver Ma Bell avsikt nådde vi ut till företagets representanter, som bekräftat att dessa planer verkligen är på väg bort. Samtidigt som nya kunder kommer inte längre att kunna dra nytta av att ha en pool av fem eller tio siffror (beroende på planen) för att ringa så mycket de vill, kommer alla som använder tjänsten hävdvunna i. En mer ansvarsfriskrivning: bytesfrekvensen planer från individ till familjen (eller tvärtom) kan torka av A-List funktionen, så fortsätt med försiktighet. Chef nedan för att läsa AT & T: s officiella uttalande om saken, samt ett par skott av läckte memo.

[Tack, Anonym]

Fortsätt läsa AT & T avbryter A-lista funktion för nya kunder, effektiv idag

AT & T avbryter A-lista funktion för nya kunder, effektiv idag ursprungligen visades på Engadget on Wed, 1 september 2011 17:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar