fredag 2 september 2011

Mobee intron Magiska Numerisk för din Magic Trackpad, ingår glittrande damm inte

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:
Är handlingen knaprande nummer en daglig uppgift för dig, och du använder en Magic Trackpad? Tja, om faktiska nycklar eller en kalkylator / mus hybrid helt enkelt inte magisk nog för dig, då Mobee magiska Numerisk kan bara vara. Trots namnet är Numerisk en 29 $ rad filmer som gör att du kan morfa styrplattan i en av tre numeriska "tangentbordet" layouter, med programvara för att möjliggöra en på skärmen miniräknare och makron inställning. Lägga Splenda till jordgubbar, så får du även en rengöringssats och raderbara markör för att anpassa dina filmer ännu mer. Om den vänstra sidan av hjärnan är bultande med spänning, är det magiska Numerisk tillgängliga för förbeställa nu och bör fartyget komma i oktober.

Fortsätt läsa Mobee intron magiska Numerisk för din Magic Trackpad, ingår glittrande damm inte

Mobee intron Magiska Numerisk för din Magic Trackpad, glittrande damm ingår ej ursprungligen visades på Engadget fre, 2 september 2011 08:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mobee Teknik | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar