fredag 2 september 2011

CloudFlare heter "tech pionjär" efter skydda LulzSec webbplats

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dBbf2UPEw-o/cloudflare-named-tech-pioneer-after-protecting-lulzsec-website.ars:

Vem visste att hålla LulzSec webbplats operativa skulle leda till en teknik utmärkelse? World Economic Forum (WEF), som sätter på den årliga Davos, Schweiz confab av världens affärer elit, har precis släppt sin lista över " Technology Pioneers 2012 "(PDF)-och det heter CloudFlare en av världens 25 innovatörer värt att titta på , delvis på grund LulzSec hackare utnyttjat bolagets tjänster.

LulzSec är verkligen på huvudet på WEF personal, och är därmed sannolikt på sinnet hos företag över hela världen. Den hacking gruppen visas i det allra första stycket i den nya tekniska föregångare rapport för sin infiltration av Sonys servrar och senare borttagning av PlayStation Network . "LulzSec, en grupp beräknas vara sex unga hackare, knäckt till Sonys servrar och stal lösenord och konfidentiell information om en miljon kunder", säger rapporten. "Städa och försäkringskostnader från debaclet uppskattades till mer än US $ 170 miljoner." (WEF också hjälpsamt förklarar att gruppens namn kommer från "Laughing out loud på säkerhet.")

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar