fredag 2 september 2011

Jabra Sport bluetooth-headset kan du arbeta låret concalls Mästaren Durning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Om du i hemlighet bär shorts Spandex cykel under din kostym för on-the-fly träning mellan konferenssamtal, så kanske Jabras nya Sport Bluetooth-headset är för dig. Naturligtvis kan du svara på samtal, men vad är kylaren är den inbyggda FM-radio och A2DP-teknik för trådlös anslutning till din MP3-spelare - som påstår sig vara det första headsetet för att hantera båda. Företaget slängde också i en gratis nedladdning av Endomondo Sports Tracker för iPhone, Android eller BlackBerry - vilket är ungefär som att Nike + app , spårning driver och ger hastighet och avstånd uppdateringar. Dessa $ 99 dollar enhet stöds av Sprint, Apple och T-Mobile, och kommer att finnas tillgänglig någon gång i september tillsammans med en sladd version passande namnet Jabra Sport-sladd, för $ 69. Gör dig redo att riva bort de ylle byxor och kolla in hela PR efter pausen.

Fortsätt läsa Jabra Sport bluetooth-headset kan du arbeta låret concalls Mästaren Durning

Jabra Sport bluetooth-headset kan du arbeta låret Mästaren Durning concalls ursprungligen visades på Engadget fre, 2 september 2011 09:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Jabra | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar