torsdag 1 september 2011

Assistly För Salesforce lanserar på AppExchange

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JKEU4sO74zk/:
62667v8-max-250x250

Assistly , moln-baserade kundsupport plattform som är uppbackad av avbytarbåset Capital, Index Ventures, Salesforce, liksom flera andra änglar och VCS, lanserades version 2.0 av sin plattform tillbaka i juli , tillsammans med rulla ut en ny prismodell som innefattar en fullfjädrad version av sin tjänst gratis.

Idag sommaren funktionerna fortsätta köra ut för Assistly, som idag meddelade att det skulle vara att lägga tvåvägs integration med Salesforce. Assistly för Salesforce är en AppExchange app som, enligt Assistly blogg , gör det möjligt för säljare och supportteam för att "dela en fullständig bild av kundens" - dvs, kan kunden stödteam ser nu data, som kundkontakt info och status samtidigt som arbetar med fall - direkt från Salesforce. Applikationen kommer också att integrera med Salesforce Chatter att göra det enkelt att involvera en hela företag inom kundsupport, och tillåta användare att skicka statusuppdateringar och fastställa regler för att automatiskt generera Chatter meddelanden som kundsupport fall ålder.

Med Assistly för Salesforce kan användarna visa kontakt historia och mer utan att behöva lämna Assistly, och likaså kan kundsupport team visa information från Salesforce - allt i ett försök att erbjuda en mer enhetlig upplevelse för kunden. Företag kan sedan använda Assistly att visa var en kund är i säljcykeln, status eller värdet av denna kund till företaget och kundens kontaktinformation. I realtid.

Assistly har haft ett pågående samarbete med Salesforce, och detta pressmeddelande är en logisk extention av strategisk investering Salesforce har gjort i Assistly - och visar ännu ett partnerskap som skapats av Salesforce för att fortsätta att lägga till produkter och tjänster som komplement till den befintliga tjänsten.

Sedan starten i september förra året och tar på nytt kapital, har Assistly väckt den företag som Yelp, Etsy, 37signals, Pandora, Vimeo, och Spotify som betalande kunder. Den start räknas även Mark kubanska och David Liu som rådgivare.

För mer, kolla in videon nedan:


Företag:
ASSISTLY
Startdatum:
2009
Kul

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar