torsdag 1 september 2011

Film Mount förvandlar din iPhone 2 i en allvarlig video-spikmaskiner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/movie-mount-turns-your-ipad-2-into-a-serious-video-making-machin/:
Film Mount
Vi är säkra på att det finns åtminstone en person där ute som har klåda att skjuta båt-massor av video med sin iPad 2 . Kanske även en kort film eller två. Efter att vi påpekade hur galen du är, kan vi föreslå att titta in i ett stativ-monterbar fall som Makayama film berget. Denna enkla plastram lägger ett antal saker som en spirande IPAD videographer kan uppskatta, inklusive ett par varma skor för att koppla upp lampor och mikrofoner, och ett fäste för objektiv, ifall du föredrar vidvinkel eller telefoto skott. Du kan även växla mellan omvandlingen linser och den inbyggda en i farten tack vare den skjutbara adaptern. The Movie Mount finns att förbeställa nu för $ 69,95, med de första leveranserna beräknas levereras i oktober. Innan du går, kolla in galleriet nedan, samt video-och PR efter rasten.

Fortsätt läsa Movie Mount förvandlar din iPhone 2 i en allvarlig video-spikmaskiner

Film Mount förvandlar din iPhone 2 i en allvarlig video gör maskinen ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar