torsdag 1 september 2011

Sprint att fördubbla Uppgradera Avgift till $ 36 med början 9 september?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/sprint-to-double-upgrade-fee-to-36-starting-september-9th/:
Det är dags att antingen hitta din favorit nalle eller nypa ett par hundra småpengar. I dagens andra skjutningen av olyckliga nyheter från Overland Park, är SprintFeed rapporterar att vi ska spänna oss för ännu en vandring i engångskostnader på 9 september. Den här gången, det är ack så älskad Uppgradera avgift som är offer för inflationen, att få förstärkt upp till $ 36 för befintliga kunder som vill ha en ny telefon, om du hoppas att förnya kontrakt på flera rader, är Sprint nådigt villig att cap de avgifter till maximalt $ 150. Det finns spekulationer om att dessa gupp kan ha något att göra med den senaste ryktet kommer från Cupertino, men det kan också helt enkelt vara en rutinmässig politisk förändring. Oavsett motiv, innebär det någon som håller ut för det näst bästa ska börja leta under varje soffan kudde de sitter på, i hopp om tiggde upp några extra dollar.

Sprint att fördubbla Uppgradera Avgift till $ 36 med början 9 september? publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 september, 2011 08:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SprintFeed | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar