torsdag 1 september 2011

EnergyHub: s energi-ledningssystem för försäljning till amerikanska planetlovers

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/energyhubs-energy-management-system-on-sale-now-to-american-pla/:
De smarta mätare kanske inte gick så bra i San Francisco, och Google kan ha slutare PowerMeter bara några månader sedan ... men det betyder inte att Ma jorden är dömd att leva ett liv ett par Celsius högre än hon borde, eller hur? EnergyHub har just meddelat att dess snazzily utformat energi övervakningssystem finns nu till försäljning för eko-minded folk i USA med $ 399 nät du en hemmabas, ett uttag, ett band och en trådlös termostat (enklare buntar börjar på $ 299). Enligt företaget är detta kit redo att ta på kåkstäder, lägenheter eller till och med husbåtar, men ingen sigill av godkännande från Old Spice killen har samlat i fallet med den senare. Tidigare var det här paketet endast tillgänglig via verktyg-sponsrade program, men nu är enfaldig i ditt liv kan se live information om energianvändning, automatiskt apparater av medan en är borta och sover, och även kontrollera inställningarna på distans via webben eller en iPhone / Android app. Chef på tidigare avbrottet för en introduktionsvideo, eller besöka källan länkarna för att få in på att köpa frenesi.

Fortsätt läsa EnergyHub s energiledningssystem för försäljning till amerikanska planetlovers

EnergyHub: s energi-ledningssystem för försäljning till amerikanska planetlovers publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 18:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa EnergyHub (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar