torsdag 1 september 2011

Idag i oplacerad häst tablets: HTC Jetstream och Sony S och P

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mwHNI8rz3PQ/:
we're-doomed-c3po

Idag kommer inte att bli ihågkommen i morgon. Ingenting av konsekvens hände idag. Steve Ballmer inte avgick, har Dell inte få ut ur PC-verksamhet och jag ville inte sluta förhala och faktiskt gå på gym. Nope, precis som alla andra tråkig sommardag, var flera produkter tillkännagavs, meddelade nystartade finansiering och annan trådlös bärare kapade upp avgifter . Idag är bara en annan dag.

Men medan vi är fortfarande här, den sista dagen i augusti var flera tablets från stora märken meddelade som förtjänar lite mer samtal. Sony avslöjade slutligen hela specifikationer och detaljer lansering för P och S tablets. HTC, likaså gjorde samma sak med Puccini tablet , som nu sport ganska förutsägbar namn Jetstream. Du ser, dessa tablets är precis som alla andra Honeycomb flikarna som var hypade i månader och så småningom slog med en duns i stället för en smäll.

Det är svårt att vara en Android-sympatisör i dessa dagar, är inte det? Jag brukade betrakta mig själv fast i det läger - då jag köpte en iPad 2 ett par månader tillbaka och perspektiv slog mig i ansiktet. Android flikar är beroende av deras tillverkare för att kompensera för Honeycomb är tom app marknadsplats. Utan hjälp, de är helt enkelt en annan Internet-portal enhet vars existens är omtvistad jämfört mot en bärbar dator. Detta rop för livet gör bärbara datorer, inte iPad Honeycomb flikar "största konkurrenter.

Sony tablets outed dagens försök att rättfärdiga deras nyhet med Sonys Qriocity medier svit. Denna något oklara erbjudande finns på nästan varje ansluten enhet Sony gör, inklusive PS3, Bravia TV, Sony Ericssons Android-telefoner, PSP, och alla deras set-top boxar och ansluten Blu-ray-spelare. Dess installera basen kanske solförmörkelse iTunes när man överväger det stora antalet enheter som kör tjänsten. Men utan denna mediala plattform, Sony tablets är, tja, bara mer Android tablets.

Sony gjorde inbyggd robust Playstation stöd, vilket kan vara en mördare funktion - någon gång. Den tablet S är den första tablet att kunna spela PSP och Playstation spel via en emulator. Men tablet kommer med bara två spel (Crash Bandicoot och hjältar Pinball) och per Sony presskonferens tidigare idag, det gör det inte låter som att lägga till titlar är en stor prioritet.

Flera tidiga omdömen och hands-on av Sony tablets dök upp strax efter det meddelades. Tim Stevens från Engadget sägs att Sony tablet S "inte är klart bättre" än Galaxy tab 10,1 citera udda formfaktorn, repor benägna glas och bräcklig känsla. Så det är ett pass?

Recensioner måste verkligen riktar sig till konsumenter utanför vår skyddade värld av dumma prylar. Är det värt pengarna framför en annan produkt? Inga förbehåll, inga "om-då" uttalanden. Hittills har inte ett bord kostar runt $ 500 har motverkas IP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar