torsdag 1 september 2011

Samsung MV800 MultiView kamera praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Det finns ingenting allt det spännande med de flesta point-and-shoot kameror. Du pekar, de skjuter, end of story. Men Samsung har skaka upp saker och ting som för sent. För det första TL220 och TL225 lagt till en sekund, 1,5-tums LCD på framsidan av kameran, som utgör företagets 2009 lineupen av flerskärmsfunktionen kammar. Vi har aldrig sett någon använda dem på gatan, men Samsung reps insistera på att de har varit en absolut succé. Tja okej då. I år kom CES företagets fjärr-skytte-aktiverade SH100 , som låter dig använda en Samsung-märkt Android smartphone ram, zooma och ta bilder via WiFi. En ganska vidrig försening gör inte detta till en storsäljare funktion, men ändå, detta är ganska fantasifulla saker.

Nu är den här veckan på IFA införde företaget bara ännu en helt original (och praktisk) kamera design med sina MV800. Kamerans bildkvalitet är inte mycket att tala om (även om vi har bara haft en chans att använda en förproduktion modell), men dess MultiView flip-up LCD är ganska darn fantastiskt - i koncept, åtminstone. Den 16,1 megapixel cam hela 3-tums kapacitiv pekskärm flippar ur jäms med den bakre upp till en 180-graders vinkel (och allt däremellan), vilket gör det möjligt att inte bara skjuta perfekt inramade självporträtt, men också att ha en direkt uppfattning på displayen när du fotograferar både under och ovanför ögonhöjd. Vi älskar att se tillverkarna fortsätter att tänja på gränserna när det gäller innovation, men hur gjorde $ 279 MV800 utföra övergripande? Hoppa förbi paus för våra intryck.

Gallery: Samsung MV800

Fortsätt läsa Samsung MV800 MultiView kamera praktisk (video)

Samsung MV800 MultiView kamera hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 05:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar