torsdag 1 september 2011

Netflix prishöjningar sparkar i morgon, men du kan inte ändra direkt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/netflix-price-hike-kicks-in-tomorrow-but-you-may-not-have-to-ch/:
Tiden rinner ut i augusti, och det går förekomsten av Netflix: s streaming-och skivan som ett enda paket för $ 7,99. Hålla både (på 1-disc planen) kommer att kräva en $ 15,98 utbetalning varje månad med start imorgon , men om du är en av de många gråter högt och ofta att de kommer att nedgradera eller avbryta snarare än att betala mer än hänga på - du kanske kan pressa några extra dagar av din nuvarande paket. Hacking Netflix påpekar att priset faktiskt inte kommer att byta till din "nästa faktureringsdatum» efter 1 september, men du bör byta två dagar framåt för att inte bli faktureras. För oss det är inte förrän den 17: e, så vi har ett par veckor för att inte fortsätta att titta på hyrd skivor som har tyna bort på våra soffbord utan att betala extra för förmånen . Din dag kan variera, så kolla kontot sida att ta reda på detaljerna. Naturligtvis är vi undrar att efter chocken har avklingat, är alla fortfarande att fly till vänligare lokaler , drar ner på sina Netflix subs eller bara äta en extra avgift? Låt oss veta i omröstningen nedan.

View Poll

Netflix prishöjningar sparkar i imorgon, men du kan inte ändra direkt ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 21:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hacking Netflix | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar