torsdag 1 september 2011

Sonys nya A, E och S-serien Walkmans att få Music Unlimited gratisgrunka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/sonys-new-a-e-and-s-series-walkmans-to-get-music-unlimited-fr/:
För dem som ännu inte har gått ner iFaithful bärbara mediaspelare rutten, det finns alltid Walkman. Sonys avtäcktes officiellt uppdateringar av sina A, S och E-serien raden av spelare som bara förra månaden och nu planerar att dela ut en gratis provversion av Music Unlimited till ägare av NWZ-A860, S760BT och E460 när de går till försäljning i september. Den streamingtjänst, tidigare känd som Qriocity, för med sig en katalog med över 10 miljoner låtar och kommer att vara tillgängliga gratis för 180 dagar, varefter det kommer att köra dig $ 3.99/mo för grundläggande tjänster och $ 9.99/mo för premie erbjudande. Det kan vara för sent i spelet för företaget att brottas tillbaka Portable Audio kronan, men, hey, du kan inte fel det för att försöka sockra MP3-spelar potten. Officiell PR väntar efter pausen.

Fortsätt läsa Sonys nya A, E och S-serien Walkmans att få Music Unlimited gratisgrunka

Sonys nya A, E och S-serien Walkmans att få Musik Obegränsat gratisgrunka ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 17:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar