torsdag 1 september 2011

New York Times föreställer Microsoft bordsytan kök, bara du inte spiller din EGT (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/new-york-times-envisions-microsoft-surface-kitchen-table-just-d/:
Sedan länge borta är de dagar av att sitta vid frukostbordet, dricka en kopp kaffe och dela söndag papper ... eller är de? Den New York Time FoU-Lab är att utveckla ett "köksbord" baserade på Microsoft Surface touchscreen-teknik, utformad för att ta individer som normalt möter i sina iPads, tillbaka till bordet för ett mer socialt sätt att konsumera och dela innehåll. Displayen ger flera läsare möjlighet att sitta vid bordet och interagera, med möjlighet att dela över ytan genom att vrida och förstora bilder eller artiklar. The Times föreställer sig att det också kommer att bli en form av upptäckt, där användarna kunde få mer information om en viss produkt genom att placera den på bordet för att hitta priser och relaterade NYT artiklar, vilket också kan en intressant metod för reklam - bara vara försiktig där du ställer denna Starbucks kopp.

Fortsätt läsa New York Times föreställer Microsoft bordsytan kök, bara du inte spiller din EGT (video)

New York Times föreställer Microsoft bordsytan köket, bara inte spiller din EGT (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 20:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Microsoft Surface blogg | källa Nieman Journalism Lab | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar