torsdag 1 september 2011

Samsung Wave 3 praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Hade nog Samsung i morse? Tja, vad sägs om lite mer Samsung, då. Även om bolagets tvätt lista över nya enheter är den våg, som tillkännagavs tidigare i veckan . The Wave 3 är den högsta änden av de tre nya enheter bära det namnet, packa en zippy 1.4GHz processor, som verkar för att hantera uppgifter med lätthet. Liksom de flesta av de övriga produkter som förs här på IFA, skärmen mittpunkten i enheten, en lysande 4-tums WVGA enhet. Också liksom resten av Samsungs mobiltelefoner, är hårdvaran verkligen fantastisk på vågen, glansiga skärmen komplimang en borstad aluminium tillbaka.

Handenheten går Bada 2,0, vilket innebär att vi inte kommer att få se den sak i USA någon gång inom en snar framtid - Samsung har i stort sett backat från USA: s stöd för mobila operativsystem, men det lovar att utöka sin urval av program från tredje part app utvecklare. En annan nyhet på programvaran fronten är chaton, en mobil meddelandetjänst som vi tyvärr inte ge en spin här i Berlin.

Klicka på förbi paus för en hands-on-video.

Fortsätt läsa Samsung Wave 3 praktisk (video)

Samsung Wave 3 praktisk (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 1 Sep 2011 07:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar