torsdag 1 september 2011

HTC arbetar på Sensation specialutgåva med Beats och 1,5 GHz dual-core processor?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/htc-working-on-sensation-special-edition-with-beats-and-1-5ghz-d/:
Letar du efter ett sätt att lyssna på några sensationella beats? Snart hoppas vi kunna göra det med en sensation med beats. Enligt ett dokument läckt ut till CNET, är HTC planerar en reviderad specialutgåvan av sin populära Sensation som kastar i Beats teknik och lägger några andra förbättringar på samma gång. På ritbordet finns en rampas upp 1,5 GHz dual-core processor (upp från 1,2 GHz), en massiv 1730 mAh batteri och fyra gånger det interna minnet på 4 GB. Om vi kan lita på ovanstående doc, verkar det att telefonen kommer att erbjudas med GSM-och TD-SCDMA - kopplingen Kina som en viktig marknad - och har en startpunkt pris på $ 850. Vi kan bara hoppas att den höga kostnaden är ett extremt fall och kommer inte att vara ett prejudikat för alla framtida HTC / Beats enheter.

Fortsätt läsa HTC arbetar på Sensation specialutgåva med Beats och 1,5 GHz dual-core processor?

HTC arbetar på Sensation specialutgåva med Beats och 1,5 GHz dual-core processor? publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 18:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar