torsdag 1 september 2011

Windows Phone 7 Connector 2,0 smak av Mango, gör iögonfallande debut i Mac App Store

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-connector-2-0-tastes-of-mango-makes-conspicuous/:
Microsofts Windows Phone 7 Connector kommer alltid att vara en nyfiken oddity i Mac App Store . När allt är de verktyg som är utformat enbart för dem som använder OS X och Windows Phone. Lyckligtvis Ballmer och företag har gjort stora ansträngningar för att göra denna oheliga union så smidig som möjligt, och den senaste versionen lägger till ytterligare stöd för Mango enheter och en mängd nya funktioner. Bland mixen är möjligheten att synkronisera med Aperture, importera filer via dra-och-släpp och ringsignaler överföring (även om det sista funktionen är endast för Windows Phone 7,5 användare). Du hittar också förbättrats video konvertering, raffinerade säkerhetskopiering och återställning alternativ, och stöd för 13 ytterligare språk. Hej, sa ingen att det var lätt att stå ut från mängden, men åtminstone Microsoft har gjort det bara lite lättare.

[Tack, David]

Windows Phone 7 Connector 2,0 smak av Mango, gör iögonfallande debut i Mac App Store ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 23:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mac App Store | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar